Mycket i mitt huvud.

Har varit hektiska dagar nu, sen jag skrev någonting sist här på bloggen. Mycket jobb på Stadium, och mycket fotosessioner. Men kul med lite extra inkomster sådär hipp som happ :) Just nu har jag ingen motivation till att skriva här så mycket, så det kommer säkert vara dåligt med uppdatering, tills jag hittar någon skrivglädje igen.
Kan iofs lägga in lite olika bilder, då och då, så ni inte tror att jag dör helt. Haha.

Hemma i irsta nu iaf. Gick hit. Duktigt! Jobb sen, senare idag.
Sen kanske man ska sola lite.
För imorgon ska jag till El Stockholmo och plåta lite där.
Om vädret tillåter, vill säga.


Norge-bilder SKA komma. Be patient.
Dem är nämligen på datorn i vår lägenhet.
Så jag kan ej lägga upp dem nu. Mehe.



FridaLee.

Sämst.

Dåligt med uppdatering här känner jag. Haha. Ska snart lägga in Norge-bilderna i alla fall. För dem har jag lyckats få upp på facebook nu. Så ska bara ladda upp dem här sen. Kanske inte alla 150 bilder då, men några :) Imorgon och på Söndag så blire jobb. Sen på Söndag så fyller min lille broder 19 år. Så ska fira honom. Alldeles själva?! Jo, eftersom mamma och pappa bara smet iväg sådär på en sistaminuten resa, och lämnade min bror i stycket. Hahaha. Nejmen jag och Robin får fira honom istället. :)


Nu ska jag sova. Roligare än så blev det inte. Men jag får uppdatera sen, när jag har mer tid :)




GOOOOODNIGHT!

17 maj.

Åker till Norge nu. Lördag-Tisdag. Ska partaja i två dagar hos Camilla och Paul. Kommer bli riktigt roligt. Får dessutom uppleva 17 maj (Norges nationaldag) i Oslo och se alla galna norrmän. Bilder och uppdatering kommer nog på onsdag. :)


Fotograferingen gick bra igår. Mycket trevligt att träffa Ken och vi fick till några riktigt bra bilder. Obekvämt eftersom det var första gången i underkläder, men allt eftersom så slappnade jag av och vi kunde få till de bästa bilderna mot slutet faktiskt. Tror dem blir grymma sen när man lägger på redigeringen av ljus och kontrast med tygerna som hängde i studion. Får väl se ;)


Påväg med Mormor :)


Vovven Cindy. Hihi


Asgarv när mormor inte vill vara med på bild.


En suddig bild på dalahästen som skymtas där borta.




FridaLee.

Photoshoot.

Idag är det fotografering i Avesta. Tema: Underkläder och Mode. Ska bli kul, men nervöst också. Eftersom jag aldrig gjort en session i underkläder. Får hoppas att det går bra! Mormor följer ju med, så då känns det bättre :) Hihi lilla mormor. Hon tycker säkert det är kul också att se hur det går till. Plus att hon måste vakta mig, så ingenting händer ;) Haha. Det tycker nog mamma och pappa också är bra. Att hon följer med alltså.

Kan nog bli riktogt coolt med underklädes sessionen, eftersom det ska hänga ner olika tyger ifrån taket på studion. Blir nog som en väldigt häftig kontrast och effekt vid redigeringen sen. Lets hope so anyway :)

Tre timmar kvar innan mormor kommer och jag ska åka. Kanske ska lägga fram lite kläder som jag ska ha på mode temat? Vore ju bra, så jag inte får stressa in i det sista!


Adriana Lima




FridaLee.

Stadium Olympiaden!

Lite efter, men jag har jobbat sent i tre dagar nu, och har inte hunnit lägga in något. Så jag tänkte i alla fall att jag gör det nu. Och bjuder på lite roliga bilder ifrån helgen med STADIUM. (Snodda från Vickans blogg ;)


HOFFMAESTRO!



Jag och Vick ♥


Tack för en askul kväll! :)
Dock sov jag 2,5 timme och jobbade dagen efter klockan 9.
LITE trött då! Men det var det värt :)

Olympiaden.

Imorgon är det Olympiaden, i Norrköping. Vi ska åka halv 8 på morgonen. böööööh :( Men vi får frukost på bussen, så det är bra :) Vi tjejer ska klä ut oss till killar och grabbarna till tjejer. Sen i Norrköping bjuds det på tävlingar, middag och fest. Enda in till sen-natten. Vi åker hem klockan 2, och är hemma 4 på morgonen. Och guess what. Jag ska upp och jobba hur tidigt som helst! Och dessutom räkna kassan innan vi öppnar. Great. Undrar hur pigg jag kommer vara, not. Men kul ska det bli. Får inte glömma kameran. Ni måste se hur alla ser ut i våra "snygga" kläder ;)



More to come i övermorgon. Til then... Have a great weekend!


FridaLee.

Tacos.

Underbart att Robin hade planerat att laga tacos till oss. Man blir ganska så trött efter en hel dag på jobbet. Speciellt när man jobbar 10,5 timme... Så då är det extra skönt när någon annan tänkt på maten. :)
En annan överraskning var ju att Kricke och Ankan kikade förbi. Höll precis på att byta om, när Robin säger: Där kommer Kricke och Ankan... Jag: VÄNTA!!!! Robin: Men gå in på sovrummet och stäng dörren?! Jag: Meeeen.... Och så öppnar han dörren och jag hinner precis sätta på mig mina byxor och stänga dörren. Hahahah. För att sen komma ut och, ja... eeheh heeej. Så det var ju trevligt. :P

Nu ska jag försöka förstå mig på det här Nike sportkitet som jag köpte idag. Det är nämligen en personaltävling, för alla Stadium butiker i hela Norden, där man tävlar om att springa/gå mest. Så nu jävlar! Synd bara att jag inte kan ta med den här veckan i protokollet. Eftersom jag gått minst 4 mil denna vecka! Yeye.

Nu blir det mat :)


Laters!

För trött...

För att jobba idag. Skulle kunna sova vidare till 12. Minst! Men så funkar det ju inte. Haha. Ba: Hej Gabriel, jag tar en sovmorgon idag till 14.00, det är okej va? Nej, inte riktigt ;) Men skönt vore det. Aja, ska äta lite fil, sen göra mig iordning och pallra mig ner till bussen. See you all later. Och med later, så menar jag väldigt senare ikväll.

PUSS.

My lovely shoes.

Has arrived! Yes, äntligen. Mina skor ifrån Nelly kom idag. Och oj, vad höga dem var! Haha. Men snygga som fan. Satt perfekt på foten. Love love.

Köpte också ett snyggt underklädes set idag. Helt underbart snygg BH var det. Får bara hoppas att jag är i form och ser bra ut nästa vecka inför underklädes fotograferingen. Hm.

Från NewYorker: 129:-



Så söt :)

Nu blir det film med Robin. Sen sängen. Jobbar heldag imorgon. Har i alla fall hunnit laga mat så jag kan ha en matlåda med mig till jobbet. Dukigt!


Vi hörs imorgon, efter klockan åtta någon gång.


FridaLee.

Somepictures.

Lite bilder från Johans och min fotografering förra helgen:






Enjoy!

Gratis presentkort!

Få gratis presentkort hos Nelly, H&M, biobiljetter och mycket mer.
Bli medlem här på GratisMode.se och börja samla poäng.
Det är jätte lätt och funkar hur bra som helst! :)


Painting.

Hade lite tråkigt idag också, så målade om mina naglar. Nu ser dem ut som flugsvampar. Haha. Fast söta flugsvampar. Det dryga är att jag aldrig lyckas behålla nagellacket snyggt länge. För jag lyckas alltid komma åt någonting som förstör det. Och så måste jag ta bort det. Well, well, det får väl vara snyggt idag och imorgon kanske. Hoppas jag ;)




See you later alligator.

Fisk.

Fick jätte god fisk som Robin lagat, när jag kom hem idag/ikväll. Med fetaost sallad och keso. Han är så duktig lilla pojken :) haha. Gick en mil idag också, vilket känns skit bra. Sen började jag sy på jeansvästen hos mamma i hennes möbelloge. Den blir väldans snygg. Bild kommer sen när den är färdig.

Fick avisering från posten också att mina snygga nelly skor har kommit. WEI. Ska hämta ut dem imorgon. Jag hoppas verkligen att dem sitter lika snyggt och ser lika snygga ut, som jag hoppas att dem är!

LOVE


Mycket inplanerat nu framöver faktiskt. Ska plåtas nästa vecka i Avesta, sen veckan därefter, i Strängnäs igen, och helgen därpå i Sthlm. Men det är bara kul att ha något att göra hela tiden. Plus att jag älskar att stå framför kameran, så varför inte liksom.



FridaLee.

sy sy sy.

Nu ska vi sy :) jeans väst på G!
Hej hå, hejdå.

Mammas butik på Logen här i Irsta, Västerås.
www.mobellogen.se



Pusskram.

Fika time.

Nu blir det fika med mami :) Bamse var så söt och rullade sig i gruset när han såg mig komma på vägen. Aw! Buskatt. Lovehim. ♥


Walking in Vegas.

No no, Walking to Irsta. Haha. Liiite skillnad det.
Så, exakt, jag ska gå hem till mina parents nu. En mil.
Det är en bit att traska. Men det ger en bra träning :)

Hörs senare.


PUSS.

Natti natti.

Nu blir det sängen. Är ledig imorgon, så ska promenera hem till Irsta till mami and papi. Tänkte att jag skulle sy och designa om lite av mina kläder som jag aldrig använder annars. Kan ju vara kul att få en ny stil på dem, så man kanske vill ha dem igen :)

Funderar starkt på att flytta min blogg till devote.se också. Det går ju inte att flytta alla inlägg, så jag får helt enkelt börja om där i såna fall. Men vi får se. Är lite trött på den här bloggsidan för stunden. Bäst av allt skulle ju vara att skaffa tillgång till en egen domän. Men det kostar visst lite, och det är det ju inte värt om man inte tjänar speciellt mycket pengar på bloggen. Hursomheslt, ska sova nu.


Bjuder på en bild från min och Johans senaste session, för mickrostock. Men bara en smygtitt. Mer bilder kommer sen ;)


Tema: Casuall business. Harmonisk och vardaglig look.


Goodnight. Love. Puss

Work.

Ska jobba idag. Blir en kort dag, men slutar sent. Ska väl hoppa in i duschen nu, sen gå ut i det fina vädret. Tänkte faktiskt ta en promenad till jobbet :) Hörs senare.

Sunshine coast, Australia.


PUSS.


Addicted. ♥

Maybe im addicted, and out of control, but youre the drug that keeps me from dying. Maybe im a liar, but all i really know, is youre the only reason im trying. ♥


Mamma fääärdig.

Sådärja. Nu har jag städat klart. Fint blev det. Allt hänger snyggt i garderoben och är nedvikt i lådorna. Mycket bra Frida! Titta så fint det blev :)




Så, nu sitter jag här och har precis målat naglarna i korallfärg. Kan vara lite fräscht och kul nu när det börjar bli varmt och skönt ute. Då alla fina färger känns extra bra. Detta nagellack är ifrån Australien, men det finns ju somsagt i det flesta butiker i Sverige.




Sen var jag bara tvungen att testa min fina garden klänning också. Så lägger upp en bild på hur jag ser ut i den också. Den är ju så himla fin :):):)



Hm, lite skrynklig kanske. Men det får duga. Haha.


Nu ska jag och Robino snart kika lite film och mysa. Dagen i sig har varit väldigt skön. Gick en promenad på 6 km, sen åkte vi ner på stan och jag TVINGADE Robin att köpa 2 tshirts från MQ, eftersom han aldrig shoppar själv. Så nu blir svärmor Hilda glad. Hahaha. Tshirtsen förövrigt var väldigt snygga! Så jag är mycket stolt att jag lyckades få honom att köpa. Annars blir det inga barn gjorda. Haha, nejmen hursomhelst en bra dag. Åt också glass i solen på Sigmatorget. Mys! Loveit.


See you tomorrow.


FridaLee.

Storstädning av kläder.

Nu blev det ett ryck här. Slängde ut alla kläder på golvet. Måste sortera och vika och galja om allting. Eftersom det är en enda stor röra just nu. Så det kommer antagligen bli min sysselsättning den kommande timmen. Vi hörs lite senare, när jag städat klart :)


Hepp...

Blev visst inget Elstockholmo idag. Fotografen fick förhinder. Mycket tråkigt, men sånt som händer. Får boka in någon annan dag sen istället. Ganska så skönt att vara hemma idag ändå. Så himla fint väder! Ska nog ut och ta mig en promenad, sen sola lite från våran balkong. :)


Bjuder på en vääääldigt gammal bild på mig, Alexandra, Palm
och Lina. Innan Irstadiscot. Det var tider det ;)
HAHAHHAHAHAHA!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 



FridaLee.

Skooooooooooor.

Måste ha denna höga och somriga skönhet!
Helt underbart snygg. Helt min stil till sommaren :)
Endast 399:- också. Mycket värt!



Ps. 16 cm hög!!!

Pollen ååh pollen.

Faktiskt så har mina ögon blivit mycket bättre nu. Idag kände jag ingenting! Weeioho. Ögondropparna kanske gav en bra effekt trots allt. Jag hoppas verkligen att dem funkar jätte bra, så man slipper allt besvär till sommaren. För det sista man vill är ju att ha blodsprängda ögon och inte kunna se någonting. Eller att ögonen rinner floder av tårar. Men hursomhelst, så verkade det ju iallafall funka nu. Så jag hoppas på det bästa :)


Happy.

En otroligt bra fotografering idag. Jag och Johan fick fram huuur snygga bilder som helst. Jag är så himla nöjd. Verkligen klass på bilderna vi tog :)

Hemma igen, och lite trött efter bilresan och dagen i sig. Nu vet jag inte vad som väntar. Vi får se vad kvällen bjuder på. Eller inte bjuder på. Haha. Nejmen, blir nog en lugn sådan. Ska ju till Sthlm imorgon, så måste vara i gott skick.


Jag & Georgia.




Ciao.

Lyckad kväll.

Igår blev en rolig kväll. Åkte ut till Elba med Robin och hans vänner. Dansade och hade allmänt roligt. Det kom lite folk tillslut också. Så det var skoj. :)

Idag bär det av till Strängnäs igen för fotografering, och imorgon ska jag till Sthlm för att träffa en italiensk modelscout. Kan bli mycket intressant. Får hoppas att det är en seriös sådan. Men det märker jag väl imorgon isåfall. Man får tänka positivt, så är det säkert positivt också! Yej.




eye love.



FridaLee

RSS 2.0