leopard nails

Testade dessa leonaglar som alla tjatat om på senaste tiden, och faktiskt, så blev det as coolt :)
Blir perfekt tills imorgon, till min guldiga klänning. WEI. Det var ett jävlans pilljobb, men det var det värt.

LEONAILS, made by me:



Gjorde även tånaglarna till små leo-sar. Men tyvärr, så får ni inte se bild på dem, eftersom jag har världens fulaste tår, ärvda av pappa och farmor. Kroktår... hahahaha. Sorry ;)

Nu ska jag sova. Imorgon är det ju party som gäller. Känner mig rätt så kry nu, så jag hoppas jag är på topp imorgon. Eller topp, i alla fall bra :)

GODNATTI.

i love victorias secret.

Seriöst, hur perfekta är inte tjejerna som är med i Victorias Secrets fashion show. Nej, efter att ha kollat på showen ikväll så blir nyårslöftet inför nästa år att träna upp sig så man blir lika snygg. Haha, eller ja, försöka i alla fall ;) Adriana Lima är enligt mig en av de absolut vackraste kvinnorna i världen!




Nyårsdress

Imorgon är det som sagt nyår. Jag fick en jätte tjusig klänning av min älskling i julklapp. Dessvärre, så var den trasig :'/ Så jag lämnade tillbaka den, men kunde inte hitta samma klänning i rätt storlek. Men som tur var så var det rea på hela MANGO sortimentet så jag hittade två klänningar istället, till priset av en :) En av klänningarna är perfekt till imorgon, till nyår. Den är unik och ingen kommer ha samma som mig. Hoppas jag ;) haha


Nyårsdressen:


Och här är den andra dressen som jag råkade snubbla över;)
Enkel och stilren.



MANGO, är mitt favoritmärke, om ni inte visste :)




PICTURES

Måste medge att jag varit en dålig uppdaterare ett tag nu. Kan berätta att jag just nu är sjuk, inte det roligaste sådär innan nyår - håller tummarna att jag ska bli frisk - peppar peppar, ta i trä!

  • Att jag gått Björn Axéns slutvisning den 16e december. Och att det gick jätte bra. Det var dessutom jätte kul och jag träffade massa underbara männsikor. Sara Wärm är en as bra frisör som jag tycker man ska gå till om man vill få håret fint :)
  • Det har varit julafton, där jag fick jätte fina julklappar av nära och kära. Bland annat prydnadskuddar av mamma, en jätte fin halsduk av svärmor Hilda, en mysig tröja av bror och en asgod parfym av älskling. Till farmor och mormor gav jag och bror några nytagna bilder på oss. Och dem blev jätte glada. :)
    • Denna parfym fick jag av baby:



    (Faktiskt, så är detta en herrparfym. Men den går lika bra för tjejer att använda. Nästan hela Neotantric serien är såkallad en "unisex" serie där parfymen kan användas av båda könen).

  • Jag har äntligen fått lite nya bilder från Mathias och Filip :) Jag tog mig friheten att redigera dem själv.




  • Den 8e januari har jag planerat in en ny photosession med Johan Steensland. Det var ett tag sen, så det ska bli kul att se vad vi kan hitta på den här gången :)
  • Jag har kommit in på Berghs school of Communication, där jag ska läsa grafisk design. Det var meningen att jag skulle börja nu den 25e januari 2011, men eftersom Berghs ansåg att de som hade sökt inte hade rätt kvalifikationer så valde dem att starta i augusti istället. Och jag har då en garanterad plats :D SÅ KUL! Så jag antar att San Francisco får vänta ett år till. Men det gör inget. Jag kom ju in!!!!!! :)
  • Jag måste också bli frisk tills på fredag, då det är nyår och vi ska åka 14 st på nyårskryssning. Det sista man vill är ju att ligga nerbäddad i en hytt... Nej det går inte!


Aja, här kommer lite bilder ifrån Björn Axén visningen. Blev en väldans lång uppdatering här :)










1 Dec.

Bara 23 dagar kvar till julafton? Tiden går så himla fort. Helt plötsligt är det jul och så står man där och stressköper julklappar in i det sista. Haha. Varför blir det så varje år? Jag tänker alltid att jag ska förbereda mig, men icke. Gör alltid samma misstag.


Väntar fortfarande på ett mail, som kommer avgöra hur min kommande framtid ser ut. Jag hoppas verkligen att jag får det, eftersom jag vill det så hemskt mycket!

Neeej, idag blir det en segdag. Orkar inte ta mig utanför dörren, då jag antagligen fryser ihjäl. Får invänta Robin och hans bil, så jag kan åka och träna sen :) Så ska underhålla mig lite med Gossip Girl avsnitt. Jag har ju inte lyckats följa det så bra som alla andra, så tänkte dra hela serien från början. Haha. Så kanske man hänger med lite sen i snacket ;)

RSS 2.0