Julpynt

Nu ska jag ta fram våran lilla mini julgran och adventsljusstaken :) Måste ju pynta lite nu när det var första advent igår. Så nu ska det bli fint tills Robin kommer hem. Weihi.

Show

Triumph visningen gick i alla fall jätte bra. Träffade söta Cecilia och Ronnia. Var hur kul som helst att få jobba med dem. Det finns så himla mycket trevliga modeller på ZAP. Man blir så glad :) Hoppas verkligen att jag får jobba med dem igen. Vi var ett bra team och Triumph var nöjda med oss. Mycket kul!
I helgen blir det Stockholm igen. Dock inget jobb, utan nöje! Ska träffa min gulliga Allis. Hon har fyllt år, så vi ska ha lite partaj :) Blir ett lugnt sådant för mig faktiskt. För har lovat mamma att åka tillbaka till Västerås på morgonen för att hjälpa henne i butiken nu när det är första advent på Söndag. Ska servera fika och sälja på kunderna massor av saker ;)
En jätte kul grej är att mammas egendesignade soffa: Raggarsoffan, ska vara med i Let's Dance. Den transporterades upp igår till Stockholm för att vara med i inspelningen av trailern som kommer att visas på TV sen framöver, inför programmets start. As kul för henne! Är stolt och glad.
Så... det var i alla fall lite uppdatering. Imorgon ska jag till Fotograf Mathias Johansson också och kolla ut alla bilderna som vi tog nyligen. Han åkte ju till Thailand för ett tag sedan, så tiden har inte funnits där till att välja ut de bästa. Det är bra att vi ska ses imorgon iaf. Känner att jag behöver uppdatera min portfolio hos min agentur.
Nu blir det natti-time, och imorgon bitti en fika med SarahSvangren på Espressohouse. :)

Ps. ORKA att internet fått fnatt, så att jag inte kan lägga in en länk i detta inlägg! Mammas hemsida adress till hennes soffa är i alla fall: www.raggarsoffan.se. Den finns också i massor av olika färger. Nedan ser ni två exempel. Den guld-bronsiga är den som ska vara med i Let's Dance. .Ds.







Bad Update

Dålig uppdatering här känner jag. Men det kommer snart :)

Jag vill ha julmust!

JA, julmust! Förstår inte varför jag blivit så sugen på det nu? Haha. Och Robin vill ha gifflar.;) Antar att det blir en trip till affären nu. ÄR SÅ TÖRSTIG! hahahah
Mumma:)

rainispaininthe...

Why this awful weather? :( I want to go out, but I dont have an umbrella :(

den14eärvårdag

Just det. Min och Robins dag. Det är idag det :) Kul att båda är bakis. Men riktigt roligt hade jag igår. Det var tur att jag lyckades övertala Robin om att jag ville hänga med honom och grabbarna. För oj vad skoj det blev. Och jag hade en jätte bra time med min sötis. Det är så uppskattat!
Så idag, antar jag att vi bara kommer mysa och umgås med varandra. Kanske gå på bio eller köpa något gott att äta. Det spelar ingen roll vad vi gör egentligen. Det är bara så skönt att vara vi två.
iloveyou.






Dagens blondie

Ja det stämmer. Dagens dummaste är nog mig själv. Ibland undrar man ju om man lever upp till sin hårfärg. Pappa brukar ställa den frågan till mig också ibland, när jag fläker ur mig det ena efter den andra. Hur som helst. Jag och Robin var på Maxi igår och handlade. När jag sedan skulle ställa tillbaka kundvagnen (som jag kanske gjort 2942986 gånger i mitt liv) så visste jag inte hur man skulle göra. Det stod endast en vagn kvar där som är fastlåst i deras stång. Så jag började fundera på hur jag skulle få fast min vagn, eftersom den andra redan satt fast? Så jag vände och vred på min vagn, och blev mer och mer irriterad över att Maxi hade gjort så korta kedjor till vagnarna. Det går ju inte att sätta fast vagnen när kedjan inte når den andra tänkte jag... Så efter ett tag gav jag upp och tog min vagn till nästa vagnhus. Där klickade jag i min vagn hur lätt som helst. Sen när jag satte mig i bilen och berättade hur osmarta Maxi var för Robin så sa han: Öh är du dum? Hur klickade du i vagnen nyss då? Jag ba; ja med kedjan från den andra vagnen... JAAA? OOOOJ, tänkte jag. Det var därför kedjan blev för kort när jag höll på att vrida och vända på min vagn. Jag klickar ju alltid i kedjan med en annan vagn i min?? HAHAHAHAA. Måste blivit en minnesförlust för min del där, eller ja, en väldigt låg IQ som blondin! PINSAMT. hahahahah

Aldrig igen... hahahah

Goodiebag

En liten uppdatering gällande min goodiebag som jag fick från Björn Axén tidigare.
Har helt glömt bort att lägga in det. Jag fick deras organic schampoo and conditioner,
deras style spray, deras urban sparkle, som gör håret glansigt men inte fett.
Sen deras matifying style powder som du kan använda ifall du känner att du inte orkar duscha för att fixa till ditt hår. Du sprayar i lite powder i hårbottnen och håret känns helt plötsligt fräscht.
Mycket bra produkter som jag ska fortsätta köra med :)


Lensway

Alla läsare får fortfarande 25% rabatt hos Lensway genom att klicka på denna länk: www.lensway.se/joost och skriva in kampanjkoden: VIP

Det finns jätte många snygga bågar just nu till bra priser :)


PUSSåKRAM

Godmorgon förkylning

Ja, det stämmer. Godmorgon sjuka och tråkiga förkylning. Var så himla trött imorse, men kunde inte somna om då näsan började krångla med mig. Så jag blev helt enkelt tvungen att gå upp och snyta mig. Efter det så kunde jag inte sova. Får väl försöka lägga mig i soffan med lite varmt te och sätta på en mysig film så kanske jag blir trött igen och kan sova bort sjukan.
Jag som skulle träffa Vicky idag. Får väl se om hon kanske vågar sig hit en snabbis bara för att säga hej. För jag orkar inte ta mig någonstans. Jobbade bara tre timmar igår, men det kändes som en hel arbetsdag. Blev helt febrig av att stå i kassan och försöka se glad ut hela tiden. UschUsch. Jag tror i alla fall inte att jag smittar nu, eftersom jag blev sjuk i torsdags. Och det är ju oftast i början som man är som farligast mot sina nära och kära. Men förstår om Victoria inte vill komma. Hon kanske inte vill riskera att bli sjuk:) Tråkigt, eftersom vi inte hinner se varandra så mycket. Men jag tror att vi kanske kommer kunna göra det mer nu framöver, då jag inte kommer jobba alla dagar då hon inte jobbar:) Good. Ska väl ringa henne snart och informera om hur läget är.
Nu blir det film-mys och förhoppningsvis en sovstund.


ILOVEYOU.





Nattinattidags

Nu blir det sängen. Efter ett antal Chuck avsnitt. Får väl se om man kan lyckas sova med den här täppta näsan. Ej kul. Tror jag ska trycka upp en hel vitlök imorgon. Kanske hjälper? Vill verkligen bli frisk nu, så jag kan komma iväg och träna. Får panik av att bara sitta stilla och inne. Bu! Men ingen idé att börja träna för tidigt. Då blir jag bara ännu sjukare.
Nej nu ska jag krypa ner under min älsklings varma täcke och gosa in mig. Fryser alltid så mycket under hösten/vintern. För vinter är det verkligen nu. Värsta islandet utanför vårat fönster. UUUUHHH. Tur att det är vackert i alla fall. Det gör att jag hatar det liiite mindre ;) haha
GODNATT och sånt.

nolucky

TUR att jag inte hann träna igår, eftersom jag kom hem så sent ifrån Sthlm. Och plus för att det var världens väder. Ville bara in och lägga mig under en filt. Men tur att jag inte hann, för då hade jag varit ÄNNU sjukare vid det här laget. Trodde jag hade blivit bättre, men så kom en extrem hosta och nästäppa upp bara sådär på tåget hem. VAFAN! Så himla drygt. För som jag sa. När jag väl blir sjuk... Ja, då håller det i sig ett bra tag. Tyvärr!
Ska jobba idag i alla fall. Behöver det. Men det är inget långpass, så det klarar jag nog av utan att snora ner för många kunder. I hope. Skulle helst av allt vilja ligga hemma i sängen, men känns ju lite sådär att ringa in idag igen, då jag varit borta i fyra dagar från jobbet redan. Men egentligen så kan jag ju inte jobba då jag antagligen har feber också :( Mår fan sämre nu, än jag gjorde då jag blev sjuk i början. Det känns som att förkylningen hämnas på mig eller nått. Drygt som bara den är det! Det beror säkert på vädret. Eftersom jag hatar snö, så har den säkert gett mig en förbannelse att vara sjuk nu i flera veckor. Asbra... Uuuhuhuhu :(
NOT HAPPY








Björn och Berghs

Hade jätte roligt idag på Björn Axén. Sara Wärm gjorde en skitsnygg frisyr och sminkning på mig och bilderna vi plåtade blev bra. En jätte söt tjej som alltid är rolig att träffa.

Hann precis med 17.07 tåget hem. Klockan var nog 2 minuter i, när jag klev på. PUH. Självklart så blev det försenat en halvtimme eftersom Sverige ALDRIG sett snö i hela sitt liv. Alltså är det inte typiskt? Så fort det kommer lite snö, så stannar hela Sverige av. Alla får panik och kör av vägen och bussar och tåg kollapsar... HALLÅÅÅ? Det är inte första vintern vi upplevt i Sverige?? Aja. Nog om det negativa. Jo bara en grej till. Hatar snö. Bort bort dumma du.
Well. Kom hem säkert i alla fall och fick läsa ett roligt mail idag IGEN. Ska äntligen få komma på intervju på Berghs Bachelor i Sthlm nästa vecka på onsdag. YEHO! Jag måste komma in. Vill verkligen det här! :)
Lite bilder ifrån dagen:









Triumph International

Fick också ett jätte roligt mail när jag kom hem ifrån stan. Jag ska gå en privat visning för alla Triumphs butikschefer på Hotel Sheraton i Sthlm den 23 November. Underkläder alltså. Så nu blir det hårdträning. Haha. Nejmen seriöst. Nu blir det hårdträning!


Whitedressandhandbag

Hittade faktiskt en enkel vit klänning idag på stan. Blir nog bra tills imorgon, med en vit sjal till eller en liten vit kappa. Hittade också en ny lilla svarta. En ny partyväska. Då jag använt min gamla alldeles för mycket och slitit ut den. Så nu var det dags för en ny :) Skulle vilja shoppa såå himla mycket just nu, för det finns bara så mycket snyggt nu i alla butiker. Men jag får hålla igen. Måste spara pengar ifall jag kommer in på skolan.

Här kommer bild på klänningen och den lilla svarta:












popcorn

Ny dag, nya tag. Måste pallra mig ner på stan och köpa en ny vit klänning tills imorgon. Då det ska vara fairy/isprinsessa tema på Björn Axén. Mår sådär just nu, men förkylningar brukar ju alltid vara värst på morgonen. Får hoppas att det blir bättre under dagen. Troligtvis kommer jag väl må skit imorgon bitti i alla fall. För då måste jag upp typ halv 6 och ta ett tåg som går halv 7. Awesomeness. Haha

I've been twisting and turning,
In a space that's too small.
I've been drawing the line and watching it fall,
You've been closing me in, closing the space in my heart.
Watching us fading and watching it all fall apart.

Well I can't explain why it's not enough,
Cause I gave it all to you.
And if you leave me now, oh just leave me now.
It's the better thing to do,
It's time to surrender,
It's been to long pretending.
There's no use in trying,
When the pieces don't fit anymore,
pieces don't fit here anymore.


Tea time

Nu blir det tea time med mamma. Honungs te för förkylningen.
Det är bra grejor det. Hihi :) No more bloging today. PUSS.



Fairy-tale

Längtar tills på Tisdag då jag ska till Sthlm igen till Björn Axén. Ska bli omgjord till en liten fairy. Ska bli roligt och intressant att se vad de ska hitta på :) Om jag bara kunde bli frisk. Men känner att det är på bättringsvägen i alla fall. MYCKET BRA!

Can't wait. But for you, I can.







Lost

Känner inte att jag har så mycket att skriva här.
Mår inte tipptopp just nu direkt. Så återkommer när jag tagit nya krafter,
och löst alla problem som uppstått. Crap.




Take me away, a secret place, a holiday, take me away...


No update

Still sick... im better of alone.

Go away

Bort dumma sjuka, booooort! Hatar att vara sjuk. Man orkar ingenting. Ligger bara i soffan nerbäddad och dricker te och kollar på film. Tog mig en liten ansträgning till datorn för att uppdatera en snabbis. I och för sig finns det ju inte så mycket att uppdatera eftersom jag är sjuk. Haha. Men frisk måste jag bli till Tisdag nästa vecka i alla fall. Då ska jag till Stockholm igen till Björn Axén. Ska bli sminkad som en liten fairytale-fe och få en grym håruppsättning. Sen blir det plåtning :) Så jag MÅSTE bli frisk!





Anti-Jantelagen

  • Du ska tro att Du är enastående!
  • Du är värd långt mer än Du tror!
  • Du kan lära Dig allt!
  • Du är bättre än många andra!
  • Du vet mycket som inte andra vet!
  • Du har mycket att vara stolt över!
  • Du duger till allt!
  • Du skall le och skratta!
  • Du har någon som bryr sig om Dig!
  • Du har kunskaper att lära ut!

I got my glasses on...

WEHEY! Idag fick jag mina nya glasögon ifrån Lensway. Träffade en mycket trevlig kille under modevisningen i Tyresö, vid namn Joost som tipsade mig om dessa glasögon. Dessa glasögon hade jag också på mig, under visningen. Därför fastnade jag för dem :) I am very happy!


Just nu får alla som läser detta inlägg 25% rabatt vid ett köp på lenways hemsida. För att komma till detta erbjudande klicka er vidare genom länken: www.lensway.se/joost. För att sedan kunna utnyttja erbjudandet så skriver ni i en kampanjkod: VIP

OBS. Detta erbjudande går bara att utnyttja en gång. OBS.


Här är lite bilder på mina nya snygga pilot Dieselglasögon!


Fick med ett jätte snyggt glasögonfodral, så ja mamma,
nu kan jag ta hand om mina glasögon ;)







Nu, flera Chuck avsnitt. Är helt såld på denna serie!
Godnatt allesammans och hoppas att ni får nytta av erbjudandet :)