Garden klänning.

Finally! Köpte denna underbara sommar klänning i veckan :)
Gick in på H&M på Hälla där jag jobbar, och vips, de hade fått in JÄTTE mycket påfyllning av The garden collection. Och oj så glad jag blev. Har länge suktat efter denna klänning, då jag såg den första gången på hemsidan. Och äntligen så är den nu min. Wei. Ska bära den med mycket kärlek och omsorg i sommar :)


Love H&M, Love The garden collection.


Valborg.

Imorgon är det Valborg och det blir nog en lugn sådan. Eller, vi får se. Heh. Ska i alla fall jobba till 4, sen blir det hem och fixa sig, för att åka till Robins parents och äta italiensk pasta. Mhmm, jag som bestämt vad vi ska äta ;) Hilda är så duktig. Så det blir mycket trevligt att få umgås lite med dem. :)

Kvällen vet jag inte vad den bjuder på. Om det blir en utgång, så blir det isåfall en nykter sådan, eftersom jag ska plåtas på lördagen i Strängnäs igen. Johan och jag ska försöka skapa lika bra bilder igen, fast med ett nytt tema. Kan bli mycket intressant och bra tror jag.


ego-bild.


Skiiiiiitkul att ögonen började spåra ur idag också? NEJ! Hatar pollen och gräs! Jag hoppades att jag skulle slippa detta, men icke. Gick direkt till apoteket och inhandlade ögondroppar. Får väl se om dem funkar eller om sommaren ska bli förstörd tack vare allt j*vla var och slem, som man får i ögonen. Som också gör att linsen fastnar i ögonlocket och gör mig blind. NEJ DET KLARAR JAG MIG UTAN TACK. Jag hoppas verkligen att ögondroppar ska funka, annars får jag panik. Då blir det en blind sommar, utan glasögon och utan linser. Så hejar jag inte på någon av er på stan, så förstår ni varför. Jag ser er helt enkelt inte. Hahahah. Skämt och sidor. Men faaaaan för pollen! 


Tack för mig, hej.


FridaLee.

Yej.

Fotograferingen gick bra. Och snabbt. Fick många bra bilder direkt, så behövde inte hålla på så länge. Så det var jätte bra :) Bilder kommer sen. Såhär såg min make ut på shooten:





Så himla kul att fixa sig helt spexat. Folk tittade dock konstigt
på mig när de gick förbi på gatan. Haha.
I can see why. Men kul är det! :)


Night, night people.

Fotografering.

Idag blir det en rolig fotografering med Sonny! :)
Det ska vara freakat och roligt. Lösögonfransar inköpta.
Nu gäller det bara att fixa en cool make up och ha lite rolig rekvisita.
Det blir nog skitbra. I alla fall om det blir som bilden jag har i mitt huvud.
Vi får väl hoppas på det. :)

Lägger upp bilder på make och outfit inom kort.


Sorry jag inte skrivit här på ett tag. Men har haft massa annat för mig och inte riktigt känt att jag haft någon skrivlust. Men nu ska vi se om jag kan vara duktig igen och fylla ut bloggen lite :) patient people, patient.





FridaLee.

Tomt.

Har ingen skriv energi för tillfället.
Breake.

Day-off.

Yes, idag är jag ledig. :) Vilken lycka att det är såpass fint väder också! Ska ut och promenera lite snart i den varma solen. Mycket skönt!



You will always be in my life.

Topplistan.

Roligt roligt. Låg på topplistan på modellbilder, på porträtt nyss :)
Från sessionen: Vinterbilder. Mycket kul tycker jag!

Helt slut efter en hektiskt helg på Stadium. Folk har varit som galna.
Vet inte hur mcyket skokartoner jag har blippat, och kollat storlekarna på.
Men nu är helgen över i alla fall. Skönt.

No more writing. Har inget roligt att skriva om. Så struntar i det. Haha.

PUSS

Mama and papa.

Fick som vanligt vara själv denna helgen också.
Så bestämde mig för att vara hemma hos mamma och pappa istället.
Där blir man alltid ompysslad och känner sig omtyckt :)
Jobbar dessutom hela helgen, så känner inte att det är så värt att göra något.
Dock ledig 2 helger i rad sen. Ska bli skönt. Kan man kanske passa på att göra någon fotosession.
Får hoppas bara att min chef kan bestämma schemat någon gång, så jag vet for sure att jag kan vara ledig 2 helger framöver. Man vill ju gärna ha lite framförhållning. Men men.


Time to go now....




FridaLee.

Yiiho.

Fick ett roligt mail idag. Hoppas bara att det är ett seriöst sådant. Men det får vi väl se. Ifall det är så, så blir jag väldigt glad i alla fall. Time will tell.

Ska snart åka till jobbet, så det blir bara detta snabba inlägg. Dagen igår var hur bra som helst, med honey. Bilder kommer sen.

Pusshejs.

Våran dag :)

Idag är det min och Robins dag. Jag ska överraska honom med att laga lite mat och efterrätt tills han kommer hem :) Hade också tänkt köra med lite små lappar. Vart smålapparna ska leda, får ni inte veta. Men ni kan ju kanske bilda er en egen fantasi ;) hähähä. Till smålapparna har jag gelehallon. Hmm....

Tänkte göra en sallad, med italiensk skinka och salami, fetaost, cashewnötter, solrosfrön, linfrön, paprika och keso. Ska nog bli gott. Sen till efterrätt blir det en pannacotta med jordgubbar och riven choklad. Tror ni han blir glad? Det tror jag. Hihi.


I love him.



FridaLee.

Woohw.

Opsi, har inte skrivit här på några dagar nu. Illa. Men har inte orkat :)
Idag var det jobb igen. Blir mycke jobb denna vecka, men det är bra.
Nu när jag varit ledig i fyra dagar, så behövs det!

Gick hem från jobbet idag, 5km. Mycket bra.
Lagade sedan en skitgod räksoppa! Fick inspiration av
att äta soppa igår med Vick :)
Så det blir en god matlåda imorn. Hihi. Får bjuda över våra parents på den någon gång kanske ;)

Här är två smakprov från business fotograferingen:







FridaLee.


Hello hello baby...

you call i cant hear a thing. I aint got no service in the club you say say. What-what-what did you say, are you breakin up on me? Sorry i cant hear you, cause im kind of busy!

Sitter just nu och kikar Barca- Real på TV med Alex och Robin. Förfestar lite och ska antagligen snart ut, om allt går enligt planerna ;) hahaha. Lets hope so. Nu när jag är ledig. Thats all folks.

Lets all have a goodnight. Cause tonight's gonna be a goodnight!


Whats up.

Ja, vad händer ikväll... Är ledig i helgen, så borde göra något. Men har ingen idé vad. Har inte heller någon idé om vad jag ska skriva just nu heller. Så slutar skriva... haha.

Bye so long.

Siiiiilence, i kill you!

Hahahaha, för roligt. Har helt glömt bort dessa humoristiska sketcher.
Såg massa planscher i stan med honom och började kolla på klipp från youtube, igen.








I KIIIIILL YOU! hahahhaha

Hmm...

No imagination, or whatsoever...

Uppe med tuppen.

Gick upp kvart i sju för att skjutsa min käre boy till jobbet. Var tvungen att göra det så jag kunde ha bilen idag. Eftersom jag inte lyckades få tag på någon annan igår som kunde följa med mig till Strängnäs. Så får åka själv. :) Tänkte att jag kunde ju gå upp och skjutsa honom, och vara hemma på fem minuter igen. För att då kunna lägga mig och sova i typ en och en halv timme mer. Meeen, det kunde jag inte. Var bara småtrött och alldeles för pigg i ögonen för det. Så här sitter man nu. Känns ganska värdelöst på en ledig dag. Fast ändå inte. Jag ska ju fotas idag, och det är bland det roligaste man kan göra. Tycker jag i alla fall! :D Business tema.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs i kväll/Eftermiddag.




Laters.


Style.


You wanna be on top...




I wanna be on top. Fashion baby. Success.



FridaLee.

Just nu.

Finns det en liten tävling uppe på bloggen. Rulla ner lite för att läsa inlägget, eller tryck på kategorier: Tävlingar till vänster i menyn :) Man kan vinna ett fint halsband.


10 % på allt i butiken.

För er som älskar att träna, eller som gillar att våren är här med solsken och som behöver nya sneakers, så passar detta er perfekt. Stadium, som jag själv jobbar på, har just nu medlemsveckor. Där man kan handla och få 10% på allt i butiken, varje gång man handlar, fram tills den 18 April. Bra va? Och är man inte redan medlem, så är det bara att du blir det gratis i butiken som du ska handla i. Det kostar inget att vara medlem, utan du samlar endast på dig bonus på varje köp du gör, under ett års tid. Har du sedan handlat mycket under ett år, får du då en belöning. Det vill säga, att bonusen kommer ligga på ditt Stadium-kort. Denna kan du sedan använda för att betala med. Ungefär som ett presentkort. Så passa på. Erbjudandet gäller som sagt till den 18 April.

Mer nära info hittar du nedan på bilden:




FridaLee.

Långledig i fyra dagar.

Ska bli så himla skönt alltså! Jobbat så mycket på sistone, så välförkänt ledighet. Vet inte vad jag ska göra dock. Förutom på fredag då. Då ska jag på en fotosession i Strängnäs och ta lite modellbilder för mickro-stocks hemsida. Ska bli skoj :) Måste välja kläder bara. Lite panic. Ska se strikt och affärskvinnlig ut. Alltså tråkigt. Neej skoja bara. Men har inte så mycket svarta kjortor och kavajer direkt i garderoben. Men vi får väl lista ut någonting. Kanske låna av mamsen? Hähä. Tänkte ta en sväng ut dit imorgon :)


Business Fashion. Be creative.




Feel the fashion, know the fashion.

En liten TÄVLING slår vi till med.

Tänka sig. Idag, eller ska vi säga ikväll, är det en bra dag-kväll. För nu har jag bestämt mig för att ordna en liten tävling, där man kan vinna ett tjusigt halsband. Passar bra till våren och sommaren, med en massa pärlor i olika färger :)

Här är halsbandet du kan vinna:



Kraven för att vara med i tävlingen och ha chans att vinna halsbandet, är jätte lätta.

1. Skriv en kommentar till mig att du vill vara med i tävlingen.

2. Skriv om tävlingen i din blogg och länka till tävlingsinlägget.

3. Gå med i Viraltrafik. Helt gratis, för att få fler besökare till din blogg.
Du gör detta genom att klicka dig vidare genom denna länk:
http://www.viraltrafik.se/?fridathomsen.


Och svårare än så var det inte :) Jag kommer att dra en vinnare om 2 veckor från nu. Så den 21:a April utses vinnaren. Så håll er uppdaterade och kika in lite då och då för att se hur det går.


Lycka till!

FridaLee.

Bloggtrafik.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fridathomsen

Look a likes.

Är detta de riktiga kändisarna, eller är det en look a like? ;)
Hittade lite roliga bilder på nätet. Vissa är läskigt lika, andra är bara roliga.


David Beckham?! - Nej. Detta är Andy Harmer.


Vem av dem är Obama?!
läskigt lika.


Madonna och Gwen Stefani?! Nope, ingetdera.


Britney Spears och Ashlee Simpson?! Neeej.


Victoria Beckham?! Nope, Carly Lenchner.


Vem av dem är Carolina Klüft?! Hahahahaha Skoja.



Är du lik någon kändis eller kanske din kompis?
Skriv gärna och berätta i så fall :)


FridaLee.

Lååångdag.

Jobbdag idag 10,5 timme. Segt. Men bra.
Promenerade hem sen, klockan åtta när jag slutade.
Snabbt som bara den. 5 km på 50 minuter.
Hyfsat bra faktiskt :) Hihi.

Imorgon börjar jag på eftermiddagen, så det blir en skön sovmorgon.
Ska nog ta mig till gymmet innan, tror jag.

Ps. Studentklänningen finns fortfarande kvar och är till salu.
Kika under kategorierna: Säljes.




Förlust.

Gick inge bra för Irstas herrar idag. Men vi får hoppas på att dem vinner båda borta istället :)
ÄNTLIGEN, har jag också tränat nu! Afrodansen var idag i alla fall, fast det var röd dag. Weiihoo. Körde sönder mig själv. Höll på att dö i slutet, men det var det värt. Älskar att träna. Man mår så bra efteråt. Yeej.

Nu är det Legally Blonde på TV. Haha hon är så skämmig, men skön :)




Jobb imorgon. Laters.


PussKram.


Säsongens sista hemma match.

Från Irsta HF:s hemsida:

"Det drar ihop sig till allsvenskt kval i Bomben ännu en gång. För sista gången denna säsong kliver unga nya Irsta HF in på hemma golvet. Dom kommer inte be om ursäkt för sig, var så säkra.

- Om någon skulle sagt innan säsongen att Irsta HF skulle ta sig till ett direkt avgörande kval till allsvenskan skulle nog inte många trott på det. Vi har dock hela tiden känt att vi kan vinna varje match, att vi inte är chanslösa mot något lag. Det känner vi nu också. Vi har allt att vinna och vi kommer göra allt för att ta den här chansen som vi skaffat oss. Säger Aje Jansson

- Veckan som gått sen bortamötet med Höör har varit bra. Vi har kunnat träna bra även om ett par spelare varit sjuka och några småskador dykt upp. Trelleborg ska vara riktigt bra för att slå oss på vår hemmaplan. Avslutar coach Jansson.

 

UNGA NYA IRSTA HF GER ALLDRIG UPP! NU ÅKER VI, KOM TILL BOMBEN PÅ MÅNDAG SÅ BÖRJAR VI SKRIVA HISTORIA TILLSAMMANS"



Handboooooll! Så längesen jag tittade, och själv spelade. Jag saknar det som fan ibland. Skulle vara roligt att kanske bara gå ner på en träning och lira med sitt gamla lag. Men jag lyckas aldrig ta mig i kragen. Kanske för att jag innerst inne inte känner för det? Eller för att jag inte vågar. Jag vill aldrig vara sämst, och det är jag defenitivt just nu om jag skulle prova spela igen, eftersom jag slutade för snart två år sedan. Wellwell... Nu är det min lillebrors lag som ska spela, och det ska i alla fall bli skönt att komma i stämning igen i handbollshallen som jag i stort sett växt upp i och spenderat halva mitt liv i. HEJA IRSTA!



My old team.




Varför?!

Det som varit så fint väder nu... Och så ska snön komma igen???! Arg jag blir! Jag vill ju ha sommar :( Men det är ju såhär med april. You never know. Vädret bestämmer helt själv. Aja. Jag får ut och gå i alla fall. Tänkte jag skulle ta en skön promenad i det fina vädret, men det får bli en oskön promenad i snöblandat regn istället. Yeej. Tummen upp... Not.


Maaaaaaat.

Fööör mycket påskmat och godis. Usch usch. Har panik nu eftersom jag inte tränat på en vecka. Så ska ut på långpromenad imorgon. Första jag gör! Buuäh. Jobbat hela påsken också, så bra med pengar :)

Har inte skrivit så mycket eftersom jag inte hunnit eller orkat. Så ska bättra mig i veckan då jag är ledig lite mer. Hihi. Nu ska jag kika film med älskling :)

Ps. En bild från studiofotograferingen. Hyfsat bra. Godkänd i alla fall. Haha. Ds.




Puss och glad påsk på er alla!

Påsk.

Och jag är alldeles för trött för att göra något. Alla är ute och festar, men jag jobbar imorgon, så orkar inte med det. Drar en segkväll med Victoria ist :) Har inget mer att skriva nu. Tråkigt jag vet. Men så är det :) haha.




Pusshej.

Anna Anka söker assistent.

Hahahahahah, såg det nu. På reprisen av "Anna Anka söker assistent" att jag var med på TV. Jag står ju bredvid Simon som är med i programmet på audition. Ja, jag kom ju inte med såklart eftersom jag sitter och skriver här nu att jag står bredvid honom. Haha. Det var väl tur det kanske. Visste inte ens att jag sökte till Anna Anka. När dem ringde från Meter film och television i Sthlm, så sa dem att det var drömjobbet i USA och att man skulle få jobba med en känd person. Och jag fattade det som att man skulle vara bakom kameran, inte framför. Men jag fattade tydligen HELT fel. För när jag satt där och fyllde i papper på Televisionen så kom hon som hade hand om intervjuerna ut och ba: Ja, hej allihopa. Ni vet väl alla om att ni söker till Anna Anka??! ------ tystnad i lokalen.....

Eh nej det visste vi inte, svarar alla. Hon; Är ni okej med det? Alla; ja det är vi väl...

Varför inte liksom? haha. Kan ju vara kul att se hur det går till bakom kulisserna.
Men är nästan glad att jag inte gick vidare. För jag vill nog inte jobba för henne egentligen. Utan jag hade isåfall åkt för att lyckas själv. Ego! haha. Nejmen jag såg det som en chans att komma iväg till USA och ta sakerna i egna händer där, med saker jag vill göra.

Hursomhelst. Lite smått kul att jag var med på TV i alla fall :)
Jag står bredvid Simon till höger i beige kavaj, när dem visar auditions.

http://www.tv3play.se/program/annaankasokerassistent

Klicka på länken för att se avsnittet.
Jag syns på tiderna: 4.24 & 5.38



Haha titta gärna ;)


H&M - Home.

H&M är verkligen en fantastisk kedja. Kläder, inredning, smycken, smink. Allt är så bra. Hittar man ingenting på stan när man gått igenom alla butiker, så har man ändå H&M som en back-up. Det finns alltid nått som passar de flesta.

H&M-Home, som jag börjat intressera mig för väldigt mycket, påminner också mycket om deras nya kollektion, The garden collection. Och det är så underbart fint. Blommor, virkat, färger. Lovely! Helt enkelt amazing.



Kuddfodral:




Påslakan & Påse:




Olika rum:




LoveLoveLove.

Magsjuk eller matförgiftad?

Mår inte så bra i alla fall... Spydde som bara den igår natt och mår skit illa idag också. Gick hem en timme tidigare från jobbet eftersom jag började kallsvettas i kassan. Kanske inte så trevligt att spy framför kunderna...
Frågan är bara om jag är magsjuk, eller om jag blev sjuk av lövbiffen jag åt igår, när jag och Robin köpte mat. Hursomhelst så mår jag piss, och denna dag blir inge kul alls, utan den blir till att ligga i en soffa och glo film, med en hink nedanför. Usch och blä för det!





Hatar att vara sjuk!

Sommar kläder, nu nu nu. Ge mig.

Jag känner vittringarna av sommaren. Eller ja våren i första hand. Men jag vill verkligen ha sommar nu. I love the summer. Fina klänningar. Det gillar vi. Hittade några på Nelly som jag gärna skulle lägga till i min garderob :)




Godnatt :)

Outfit-er.

Idag har det varit en lååång dag. Jag, Robin och Daniel åkte till den där studion i Skrapan. Vi blev sminkade och stylade, och tog lite bilder. Bilderna blev sådär, hyfsat bra, men verkligen inte så bra som dem ska bli i en studio. Robins mamma köpte några bilder i alla fall som blev bäst :)

Jag hade på mig detta under de olika fotosessionerna:


Ps. Skjortan var ej skrynklig under fotograferingen. Hähä.

Fotodags.

Snart ska vi åka iväg och fota oss. Och jag har fortfarande inte bestämt alla kläder. Haha
Aja, får helt enkelt ta med mig massor i en väska. :)

Sen ska jag hem till mamma och pappa. Hoppas Robin orkar följa med.
Är ledig idag, så ska bara vara där ett tag, sen träna tänkte jag. Med Vicky om hon har tid :)




Hejdå så länge.


Slog rekord igår!

Weihoo. Mest besökare hittills igår. 117 unika. Och det är mycket för mig i alla fall. Haha
Kul att så många andra hittat hit, än bara mina vänner :) Makes me happy!

Lets put up a happy face:
Here we go.



Smile for life *


RSS 2.0