Party all night

Våran söta Alexandra Sundvall har kommit hem. Det firar vi med tjejkväll och utgång imorgon, fredag. :) Ser fram emot det! Tack och hej. Svej, leverpastej och kanske tjohej. Hahaha.

Söka annat jobb? Hmm.




Friend


Den här tjejen är en väldigt fin vän.


Creepyyy

Hur läskigt och irriterande är det inte när man står i kassan på jobbet, på Stadium. Och så kommer det fram en kund som ser helt hysteriskt glad ut. Nästan så han håller på att flippa. Och ba; HEJSAN FRIDA; ALLT BRA MED DIG??? (Crazyyy eyes och ler stort)
Alltså jag hatar det! Jag hatar när en okänd människa, som jag inte känner säger mitt namn? Det känns bara konstigt? Speciellt på jobbet, där man träffar en människa i kassan i högst några minuter. Usch. Haha. Vafan, ska man svara liksom? Ex: "Ba: Jaa du okänding, det är jätte bra, jag har varit lite trött de senaste veckorna dock pga omständigheter med familjen, men det vet du säkert"? NEJ det vet han ju inte! För han känner inte mig?! Hahahha.

Nej, detta är ett hatiskt inlägg mot alla dessa okändingar som försöker lätta upp stämningen med att säga ens namn på jobbet. DET ÄR INTE KUL! For your information. Därför hatar jag att ha en namnskylt. Skulle man inte ha det, så skulle inte alla okändingar kunna göra sig lustiga och creepiga och ba; FRIIIIDAAA. Nej blä.


Haha, kände bara för att få ut detta till allmänheten. :D

På tal om något helt annat, ointressant för många, säkert.
Men HUR gott är det inte med en iskall PUCKO???!
Jag drack en nyss. Kände att jag hade längtat hela dagen efter en.
Och nu fick jag en från Seven Eleven påvägen hem från jobbet.
Åh vad nöjd jag är! :)
Nu blir det mys med min underbara man. Film och lite gott att äta kanske.
Love him, love us. Its so easy.







MASSA PUCKON ;)






Bored

Idag har jag ingen fantasi or what so ever. Har egentligen ingenting att berätta heller. Haha. Är helt slut efter helgens roliga händelser och ska bara ta det lugnt idag fram till eftermiddagen då jag ska jobba @ Stadium.

Kan skriva att jag älskar min fina kille Robin :) Det får räcka. Hihi


Hairday

Skitkul idag på Björn Axéns academy! Träffade Peter Hägelstam och Johan Hellström, som var väldigt trevliga. Men framförallt duktiga. Grymma frisyrer de kan göra alltså! För att inte tala om tjejen som sminkade oss. Jätte söt och duktig :)

Norska Wella var där också, för att lära sig. Peter och Johan förklarade och visade hur frisyrerna skulle göras. En otrolig upplevelse som jag hoppas jag får återuppleva :) Fick många bra hårprodukter ifrån BjörnAxén. Lycklig! Och många bra kontakter och trevliga människor. En lyckad dag helt enkelt.


Före - med volymbehandling av håret


Efter


Efter



Tack Sara för att jag fick vara med! :)





Late

Idag har jag jobbat hela dagen, för att sedan spelat badminton med jobbet och sedan ätit på DiSpagna med hela personalen. Det har varit mycket trevligt, men nu är jag jätte trött. Har inte hunnit skriva någonting alls idag eftersom jag varit upptagen hela dagen. Men hinner med ett litet kvällsinlägg innan sängen.

Imorgon blir det en väldigt tidig uppgång. Måste gå upp halv 6 för att åka till Sthlm runt 6 tiden. Ska nämligen vara på Björn Axén academy kl 8, då hår och sminkning ska börja. Puh. Kommer vara måttligt trött, men det är såååå värt det! :) Ska bli intressant att se vad de ska hitta på. Bara de inte klipper av mig håret och typ färgar det rött? Haha. Paniiic. Nej men det blir nog bra :)

Fick lite fler bilder nyss från Ken på mailen, från vår senaste session. Mycket bra. Tänkte lägga upp någon här nu. Det får avsluta kvällen och denna dag tycker jag. Nu MÅSTE jag sova innan jag slocknar här i datastolen. Imorgon berättar jag hur det gick i Sthlm :)

Godnatt, sötnissar.







easy going

Blir en lugn kväll med min bror och familj. Äta lite och titta film. Mysigt. Känner mig för trött för att ta mig ann någonting annat. Plus att jag jobbar imorn. Så inga bravader ikväll inte. Myskväll istället :)


Och träffa lille Bamse kissen. Min sötnos :)






Only girl


Björn Axén

Fick veta nyss att jag ska vara hårmodell nu på Söndag hos Björn Axéns acadamy. Det ska ha en kurs för norska Wella, och ville ha mig. Hur kul är det?! :) Problemet är att jag jobbar. Så måste byta ut Söndagen med någon. Ringer runt som en galning nu. För det här känner jag att jag verkligen vill göra. En chans till ännu MER kontakter. Kanske i Norge också? Mycket bra! Är så glad. Låt mig få tag på folk så jag kan byta. Haha.

Victoria är i alla fall en lifesaver, hon ville jobba :) TACK så otroligt mycket för det! Hon har en upp på mig om hon skulle vara i kris. Hihi. Nu behöver jag bara veta hur jag ska göra med den tidiga tiden. Folk brukar inte vara så sugna på den ;)


Hursomhelst väldigt roligt! Man blir så glad,
när man får ett sånt där oväntat sms :)
Wihoo.









Eller

Kanske ändrade mig. Eller ja, jag har ändrat mig. Ska träna, men ska nog göra det sen när Robin kommer hem. Ska nog faktiskt grovstäda hela lägenheten först, nu under dagen, eftersom det ser ut som crap. Och det vill man ju inte! Change of plans.




PUSS

Friskis

Mååååste ooorka taaa mig diiiit. Zzzzzzz. Hahaha
Känner för att bara köra köra köra och träna tills jag dör.
Men först, lite mat i magen.



Vad händer ikväll? Förhoppningsvis träffa Allis, annars, iiiingen aning.
Robin ska nog ut, så det blir nog en lugn kväll för mig eftersom jag jobbar imorgon.

Väntar på att fler bilder ska komma! Är nyfiken och otålig ;) haha
Vill fota MERA! Älskar att stå framför kameran och se vad man kan göra med en kamera och lite schysst ljus. För att inte tala om efterarbetet i datorn sen, som verkligen lyfter fram bilden. Så ruuligt!

Ps. Jag röker aldrig cigaretten som jag har i munnen på bilderna jag tagit. Det är fixat efteråt i photoshop då jag inte är en rökare. Ds.



Have a nice day.

Chai Latte skulle vara väldigt gott nu!
Speciellt nu när det snöat. Lite för tidigt med snö, enligt mig!
Men vill man börja tänka fram mot julen, så ska man ta
en chai. Verkligen julkänsla med kanelen! :)








sleepy

Nej nu måste jag sova, så jag orkar upp och träna imorgon @ friskis.
Och sen träffa Allis? I hope so!
Godnatt and sleep tight.



Oldpic @ the houseboat party.

Me, PatrikBergholm, Allis
klicka för större bild

Smokin Aces

Mycket rolig och givande fotografering ikväll med Mathias och Filip! Duktiga och seriösa killar. Vi fick till många bra bilder. Kanske inte exakt den bilden som jag beskrev i tidigare inlägg, men några liknande och andra häftiga foton. Jag är nöjd och jag hoppas att de också är det. Förhoppningsvis så kommer vi jobba ihop igen, då det skulle vara väldigt kul och givande för oss alla :)

Mathias och Filips hemsida är Moodel.se, där de också har en blogg, där ni kan följa dem i deras arbete.

Tack för ikväll killar!

Två smakprov från kvällens session:










all my life, ive been waiting

Ikväll ska jag träffa Mathias Johansson och Filip Romeling, som är fotografer här i Västerås. Vi ska köra lite olika bilder och "känna på" varandra. Alltså testa hur vi går ihop och om vi kan få till grymma bilder. Vilket kan leda till fortsatt samarbete med större jobb i framtiden. Ska bli kul. Är laddad! :)

Har haft en cool idé i huvudet länge nu som jag gärna vill få ner på bild. Det är så himla svårt att försöka förklara bilden för andra när man ser den så tydligt själv...
Men jag tänker mig en tjej i slitna baggie jeans, en oversize magtröja, en hatt, snygga bots och en cigg i munnen. Bilden ska vara svartvit och den ska kännas trashig fashion. Typ att hon har massa kläder slängda i bakgrunden och på golvet. Att hon varit påväg att göra sig iordning för någonting, men sen bara skitit i det. Typ: Äsch, varför bryr jag mig, när jag vet att jag ändå bara kommer dra på mig mina sköna jeans? Sen tänder hon en cigg och bara inser att hon är bekväm i sin situation, med kaoset i bakgrunden.

Haha, jag vet att det är svårt att fatta, man måste verkligen se bilden. Men jag hoppas att vi kanske kan förmedla den känslan ikväll, så jag kan visa er här hur jag känner för just den här bilden. :)








Grafisk formgivare

Ska nu iväg med mamma för en liten morgonfika hos Christer. En grafisk designer som jag eventuellt ska börja hjälpa och lära mig av. Eftersom jag sökt grafisk design, så är det ju alltid bra med lite träning innan :)

Förkylningen har lagt sig lite igen, vilket känns skönt. Men det är drygt att aldrig veta när den bryter ut, igen. För jag känner att den ligger där och lurar. Buh! Måste bli frisk. Orkar inte gå och bära på något småvirus hela tiden. Kan jag inte bli dyng-sjuk istället i en vecka, och sen vara frisk i ett år? Mycket bättre faktiskt.








iloveyou

to the world you may be just one person;
but to one person you may be the world


- Brandi Snyder


one of it

Gud vad jag skriver idag då? Haha. Bara för jag är sjuk och inte har något att göra.
Såg att min kusse Carro lagt upp en underbart fin låt idag på FaceB, så tänkte lägga upp den jag med.
Den gick rakt in i hjärtat







MEN YES

Lyckades ta mig förbi spamet och ändra lösenord. Så nu har jag återigen tillgång till mina konton. WOHO.
Fick panik där ett tag, men nu... problem löst :)


Så nu kan jag också lägga upp lite bilder på sminkingen som Ida gjorde på mig igår. Det var ett slutprov och de fick endast 1 h 10 min på sig att göra sminkningen. Så tycker att Ida gjord ett kanonjobb med tanke på deras tidspress. Det ser verkligen inte ut som jag på bilderna, men det är ju lite det som är meningen när man gör en extrem sminkning. Det var tänkt att dem skulle göra en extrem sminkning för en ny extrem makeup tidning. Och de skulle tänka på att denna sminkning skulle vara på omslaget.

Och nu efteråt när man kikar på bilderna och lagt till lite bättre ljus i photoshop, så visst skulle man reagera om denna sminkning var på en tidnings framsida? Så jag tycker Ida kan vara nöjd med sitt resultat. Även om både hon och jag vet att det hade blivit ÄNNU bättre med lite mer tid :)

Hursomhelst, kul dag igår, mindre kul idag, eftersom jag blev sjuk. Haha
Menmen, kurering AB pågår!


BILDER
- klicka för större













Pluuus

Att man har dragit på sig en förkylning...

Trodde att jag kunde kurera mig och motverka den, men nej. Den bröt ut ändå. Suck!
Jag hoppas bara att det är en mild sådan, så jag slipper ligga hemma i typ två veckor.
Det har jag inte tid med.



Spam

Shiiiit vad irriterande! Helt overkligt. Någon eller något spam eller skit har hackat sig in på min hotmail och min facebook, så nu kan jag inte komma in eftersom dem bytt lösenord. Så drygt! Har jätte viktiga papper och bilder på min mail som jag inte vill att dem ska ta bort eller komma åt. Nervös som fan. Ringde supporten igår, och har fyllt i dokument så dem ska granska mig och återställa mailen... Men tänk om det inte går? Tänk om dem säger att det inte är jag? Fan, får panik! MÅSTE komma åt min mail.



UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSCH!

Sminkmodell

Imorgon ska jag upp med tuppen och ta 8.00 tåget till Sthlm. Ska vara sminkmodell för Ida Holmgren, som går på International Make-Up Center. Hon ska ha ett slutprov i sminkning och hon frågade om jag ville vara modell för henne, när vi träffades på modevisningen i Tyresö. Riktigt kul! Jag hoppas jag får en as häftig sminkning, och sen lite bilder på det, så jag kan använda till mitt portfolio. :) Alltid bra med lite utökning. Im excited!

Bilder kommer sen. Ska bli spännande att se vad hon hittar på ;)

Kika gärna in snart igen, så ska jag nog hinna lägga upp dem. (Även om jag inte bloggar jätte mycket för tillfället, så är det ändå kul att veta att man har lite trogna läsare. :) Just nu skriver jag när jag känner för det, men jag börjar faktiskt tycka att det är kul igen. Så vem vet, det kanske kommer mer och mer uppdateringar närsom;)



.maybe like this?.








Familjekärlek

Någon man alltid kan lita på är ens familj. Speciellt min bror som jag kommit väldigt nära genom åren. Vi har vuxit upp tillsammans, med bråk, med skratt, med bus, med bad, med sommar, med vinter, med examen... Jag kan fortsätta sådär i evigheter. Jag är nu 21 år gammal, han är 19. Vi har upplevt så himla mycket kul tillsammans, och han har alltid varit där för mig när jag mått dåligt och behövt honom. Han är verkligen en av de finaste och omtänksammaste människor jag känner, och jag känner väldigt många.

Genom åren som gått så uppskattar man honom bara mer. Man har lärt av sina misstag som båda begått, och man har lärt sig hur viktigt det är att vara vänner. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara osams med min familj. Tänk sen när man får barn och bildar en egen familj. Då vill man att sina nära ska vara där och stötta en och uppleva kärleken till ens familj lika mycket som jag upplevt kärleken från min. Jag och min bror kommer vara bästa vänner livet ut. För mig betyder han allt. Mamma och pappa också, såklart! Men syskonkärlek är bland det finaste som finns. Och både jag och min bror, Calle har vuxit upp tillsammans med så mycket syskonkärlek man bara kan tänka sig.

Jag kan bara säga att jag älskar honom och att jag uppskattar varje minut som vi umgås och skrattar :)
Världens bästa kille enligt mig.



Kände för att skriva detta om min bror, för nu ska vi ner på stan och mysa på något uteställe. Kanske ta något glas och bara vara. Love.it. Feel.it. Be.it. Do.it.








Zumba

Ikväll ska det skakas rumpa med mamma. Vi ska nämligen på Zumba passet som vi gått på ett tag nu på Dansverkstan här i Västerås. Extremt roligt, jobbigt, svettigt och givande! Kör man rörelserna fullt ut och verkligen andas rätt och drar in magen... ja, OJ vad träningen tar då ska jag säga. Burning fat like never before. Haha

Så testa Zumba! Det är inte så att du får en drömkropp genom att gå och lallla på ett pass. Nej, du blir inte som hon solbrända vältränade tjejen i TV reklamen efter några gånger. Men kör du på och håller i med din träning, med regelbundna pass, varierad kost och annan träning, så varför inte? Varför kan man inte se ut som hon? :)
Zumba är en kanonträning för alla.

SÅ GÅ IVÄG NU ALLA BRUDAR, GRABBAR OCH JA, ALLA. OCH SKAKA RUMPA!






The big city.

Jag är fortfarande nervös, pirrig och glad att jag har sökt till Berghs i Stockholm. Tänk om jag kommer in, vilket helt nytt liv som börjar. Ett halvår i Stockholm, mitt i the big city. Sedan tre år i San Francisco. What if.

Det kommer nog bli pendling som gäller för mig under det halvåret som jag ska studera i Stockholm. Jag skulle gärna bo där, eftersom det är en otroligt fin stad med massa folk i rörelse, härliga gator med mysiga restauranger, stora mode varuhus och alltid någonting nytt som händer. Men jag tror min ekonomi inte räcker till en flashig vindsvåning för tillfället, eftersom jag ska bli fattig student. Haha. Kanske efter mina tre och ett halvt år av studier. Kanske då kan jag flytta till Stockholm. Kanske ta ett jobb där som grafisk designer. Vem vet.

Jag älskar i alla fall att vara i Stockholm. Det har blivit många resor dit fram och tillbaka, eftersom jag gjort en del modelljobb där. Och varje gång jag är där, så upplever jag någonting helt nytt. Jag har varit runt om i Stockholm, och sett olika vyer, miljöer och träffat massa olika människor. Det är alltid en ny och spännande upplevelse med att åka dit. Så jag förstår verkligen att många drar sig till Stockholm. Till mittens centrum. Till the big city.

På sommaren finns Gröna Lund, där man kan roa sig liten som gammal. Den gamla stan, där man kan sitta och ta en glass i de gamla gränderna, för att sedan kanske slinka ner till hamnen och titta på vackra båtar. Kanske ta sig en matbit på någon av båtarna som är ombyggda till restauranger. Eller varför inte ta en heldag med shopping med bästa vännerna, eller familjen?

På vintern är det mysigt med alla häftiga dekorationer runt om i staden, inför julens tider. Varm choklad i ett mysigt fik, där man kan glo på människor i timmar. Det är så skönt att bara sitta och titta. Och se, alla olika gestalter som finns. Hur lika, men samtidigt olika alla är. Jag tycker det är så fantastiskt skönt och befriande att bara sitta där och stirra. Ut i intet. Ut i den extremt stora folkmassan av människor som rusar förbi varje dag.

Det är verkligen någonting speciellt med Stockholm. För mig som bor i Västerås, så var det alltid så STORT att åka dit när man var mindre. Mamma och jag brukade ta oss en heldag, med bussresa upp för att fika, äta och gå i affärer. Och jag älskade det! Nu när jag blivit större, uppskattar jag staden lika mycket. Jag uppskattar varje gång jag åker dit.

Det är något speciellt. Stockholm har något unikt. Kanske är det därför det är våran huvudstad? Kanske är det därför så många turister besöker Stockholm? Jag vet i alla fall att jag älskar att vara där. Och jag tycker att man borde åka dit ännu oftare än vad man egentligen gör. Jag bor bara en timme där ifrån. Men ändå så känns det som att man kommer bort så långt och att man är någon helt annan stans i världen när man är där.


Stockholm i mitt hjääärta, låt mig besjunga det nuuuu. hahaha
Kände för ett sådant där uttycksfullt och beskrivande meddelande just idag :)


- Läs mer om Stockholm, Sveriges framsida, här.


Vad tycker ni om Stockholm?
Självklart finns det för och nackdelar.
Jag valde att bara skriva om det postitiva idag.
Men vad är eran åsikt?


Speak out loud...



Stockholms skärgård


Globen


NK - shopping


Stockholm


NK - shopping


Gamla stan


Stockholm slott







Berghs

Nu är det gjort. Nu har jag skickat in ansökan till Berghs. Kommer jag in, kommer jag att studera grafisk design först ett halvår i Sverige, för att sedan flytta till San Francisco för vidare studier där i 3 år. Ååååhj så kuuuuul!
Lite pirrig känsla är det. Inte alls rädd för att lämna Sverige, eller så, eftersom jag redan bott själv i Australien i nästan ett år. Nej tvärtom. Jag VILL härifrån! Det jobbiga och dryga är hur mycket jag kommer sakna alla. Framförallt Robin. Det kommer vara tugnt i början. Men förhoppningsvis så får jag nissen att flytta med mig ;)
Gud vad skönt det skulle vara. Han och jag i en av världens mest fantastiska städer - San Francisco. Vore grymt!

Men vi får se hur det blir. Hursomhelst, så tänker jag göra det. Det är min framtid det handlar om. Och de som man älskar finns alltid kvar, ifall det verkligen är riktiga känslor inblandade. Så jag är inte det minsta orolig för mig och Robin. Eller för någon annan heller, för den delen. Vänner, familj och älskade finns alltid där :)

Let the adventure begin...







For real.

Johan Steensland skrev till mig nyss och berättade att jag var med på en hemsida.
Spakällan i Eskilstuna har tydligen valt att använda sig av min och Johans mickrostock bilder.
Väldigt Roligt! :)


Länk till hemsidan:

http://spakallan.nu/?pageid=2&menuid=1









Modevisningen i Tyresö, för Dressman

Här kommer en bild från modevisningen :)
Finns en film också, men har inte kommit underfund med hur jag ska ladda upp den här än. Haha
Hursomhelst, as kul helg, med massa trevliga människor och många nya kontakter. Det gillas!


Here we go:
Herrkostym och skjorta + slips från Dressman
Diesel glasögon från Lensway










RSS 2.0