Maskerad - isdrottning

Fick en fråga om hur man skulle klä sig om man ville vara en isdrottning på en maskerad, så jag tänkte att jag skulle beskriva lite förslag som jag tycker är bra om man vill bli "isig" ;)

För det första, så skulle jag sminka mig med vit mascara och ljusrosa, isblåa ögonskuggor. Just för att få den där kalla känslan. Sen skulle jag ta extra ljust puder, med en lätt ljusrosa rouge, för frusna kinder. På ögonbrynen tog jag faktiskt den vita mascaran och smetade på lite. Det gjorde att ögonbrynen såg frostiga ut.
På läpparna använder jag sen genomskinlig eller lite vit läppglans. Om man vill så kan man doppa läpparna i socker, för att det ska se riktigt häftigt ut. Men det är ju inte säkert att det håller hela kvällen, och man kanske inte vill gå runt med en sockerskål i fickan, haha. Så det funkar jätte bra med endast läppglansen, eller så kan man lyxa till det med lite löst vitt/silvrigt glitter på läpparna, istället för sockret. Jag använde dock socker när jag gjorde en plåtning som "isdrottning":




När man ska välja kläder sen, så kan jag tycka att oftast, i alla fall i filmer, så brukar ju isdrottningar ha långa vita klänningar, eller ja, vita klänningar över huvud taget. Ta till exempel Narnia. Nu är ju hon i och för sig en häxa i denna film, men hon är nog en isdrottning-häxa enligt mig ;)



På bilden har hon som sagt en vit klänning. Det lilla extra som man ska ha för att fullända looken, tycker jag verkligen är pälsen som hon har. Även jag har en päls på min modellbild, och det gör verkligen en skillnad för helheten. Om du nu ändå ska gå all-in på maskerad utstyrseln så kan du ju också lägga till vita långa handskar, och sen vit/silver spray i håret :)

Hoppas ni fick lite idéer. Det här är bara min syn på hur jag skulle klä upp mig om jag var en isdrottning, man kan ju självklart spåra och hitta på hur mycket som helst. Men detta blir nog enkelt och vackert!



Nu ska jag kolla Vampire Diaries. DÖR på Damon i serien. Så ska sukta lite efter han nu på TVn, och göra min kära svartsjuk, hähäähh ;) nejdå. Men nytt avsnitt juu!

Ha det bra, hejsvejs.




Wella visning

Wella visningen var jätte rolig. Plus att det gick hur bra som helst. Jag fick öppna visningen och gå först in på scenen. Scary, men kul som f-n! Bilderna kommer snart. Orkar inte idag. Är trött och ska ha en deg-söndag, efter att ha jobbat i helgen. Så nu, mys heeeeela kvällen.

Hörs imorn!

PussKram.

Dansa

Nu ska jag dansa Zumba här hemma ;D Fick Zumba CD-skivor av Robins pappa i julklapp, så måste ju testa! Sen blir det nog gymmet senare :) Annars ska jag inte göra ett skit idag. Bara träna och ta det lugnt :)

Mini - Frida

Kan inte sluta att le åt den här bilden på mig när jag är liten. Favorit gosedjuret Ove är såklart med. Han har jag sparat, så han är med än idag :) Min "pussmun" som jag gör, gör jag för att mamma eller pappa säger: "Ska du lukta på blommorna Frida?" :) Hihihi



Easewhite.

Yes, beställde tandblekning idag. Måste ju prova om det funkar. Måste också erkänna att jag är lite fåfäng, och just därför vill ha vitare tänder. haha. Men vem vill inte ha det?



Fredag: Visning för Wella! Den roligaste och viktigaste händelsen på veckan :)

På torsdag: Ska jag på en föreläsning med mamma. Ska bli intressant. Tror det handlar om positivt tänkande osv. Sånt som alla behöver en dos av ibland.

Nu: Ner på stan? Orkar inte, men får ta mig i kragen. Måste faktiskt uträtta några ärenden, som jag inte kan skjuta upp hela tiden.

Idag: Fick man ju lön också. En mycket efterlängtad sådan;) Eftersom det var december lönen. Weeihoo!

(Shiit, måste verkligen köpa en systemkamera snart. Känner att jag inte har så mycket bra bilder att bjuda på. Och eftersom Robins kamera suger, så är det nästan inte värt att lägga upp bilder med den dåliga kvalitén. Nej får spara pengar nu så jag kan köpa en bra kamera).  :)


PussKram ha en bra dag!

I'm on a horse...




Hahahaha, längesen jag tittade på den här reklamen. :)





Seg söndag

Jepp, bara massa film och deg idag. Formex mässan som jag var på i torsdags var jätte rolig och intressant förresten. Mamma och jag träffade på Maria Montazami också. Det var skoj att få se henne i verkligheten. Gud vad lång hon var :) Såg också två stycken från Äntligen hemma, och sen två från TV3 design. Man blev helt slut av att titta på alla saker, men det var givande och inspirerande!

Nu på fredag är det ju visning också i Sthlm, kul! Uppdaterar väl lite mer efter det. Kanske något i veckan också, om jag finner att jag har någonting intressant att skriva :)


PUSSKRAM.

Make sense.


Tomt igen.

Nu har det varit tomt här igen. Känner mig som världens segaste människa idag. What to do?

Fransk manikyr

Tre timmar satt jag idag hos Robins mamma och gjorde gel-naglar med förlängning för att sedan göra fransk manikyr på det. Har aldrig frixat naglarna förut, och förstår nu varför. Haha. Men snyggt som bara den blev det. Vågar knappt röra någonting ifall de ska förstöras :( Nej men det gör dem nog inte, men lite ovant är det att ha längre naglar än vad man brukar. Tog en bild, men den blev sämst. Lägger upp den ändå :)



Älskar att det är så enkelt och stilrent :)



Narnia

Jag blev slående lik Isdrottningen av Narnia, när Sara Wärm var klar med hår och sminkning på Björn Axén.
Jag har valt att gör bilderna svartvita då de känns mycket isigare och kallare :)

Hår och make av: Sara Wärm
Modell: Jag



Är mest förtjust i den här sista bilden :)





Goodtimes.

Som nästan alla säger, att ur någonting dåligt så kommer det oftast något bra. Ja i mitt fall så stämmer det verkligen. Haha. Så himla lustigt att allt bara kan falla på plats över en dag. Plus att man kan ha tur i spel också för en gångs skull :) Allt löser sig, bara man tror på det. Thank you, little man up there ;)


Cheers.

Old picture.


Klicka för större.


Uttråkad. Nu blir det film hela dagen.

Hejsvejs.


Wella-studion.

Weiho, ett nytt jobb för Björn Axén och Wella. Fick ett meddelande av Sara idag att Peter behövde modeller till fredag den 28e januar, i Wella-studioni. Mycket roligt. Plus att jag får jobba med Amelie och Agnes igen. Ska bli väldans kul. Ur allting tråkigt brukar det oftast komma något bra och roligt. YES. :)


Bilden är random.




.

" Look, I guarantee there'll be tough times. I guarantee that at some point, one or both of us is gonna want to get out of this thing. But I also guarantee that if I don't ask you to be mine, I'll regret it for the rest of my life, because I know, in my heart, you're the only one for me ". 

Wait

Varför ska man vänta på någon, som inte ens vill ha en? Varför ska man behöva lida och känna sig sämst i hela världen på grund av en endaste person? Varför är det så svårt att släppa taget? Varför ska jag ens gråta tårar över någon som inte bryr sig? Varför ödsla mer energi? Varför inte släppa det och gå vidare?

Men jag vill inte. Jag vill inte att min känsla ska försvinna. Jag vill inte glömma dig, och jag vill defenitivt inte gå vidare. Men jag antar att det är smällen jag får ta. För det är bara jag som blir sårad i slutändan av att inte få mina känslor besvarade. Om man ändå visste vad man skulle göra. Kärleken är verkligen blind. Sanna ord.

Love me, thats all i ask of you.


Lost

Ja, det här var ju kul...

Nyår - ett kapitel för sig.

Vilken rolig nyårskryssning det blev! Allt från skumpa och fyrverkerier - till gripanden och avsläpp i Mariehamn ;) (Nämner inga namn, men de drabbade vet vilka de är;). Hursomhelst, så var det en jätte trevlig dag/natt/morgon med underbara vänner och ett av det roligaste nyår jag firat faktiskt. Så ett stort tack till alla som var med och bidrog till denna roliga kväll :) Orkar inte skriva ner allt som hände, så bilderna får tala sitt tydliga språk ;)




Orkar inte lägga upp fler bilder nu, men det kommer :)

RSS 2.0