Idéer.

Har en massa tankar och idéer i mitt huvud som bara snurrar runt för tillfället. Och häromdagen slog det mig. Jag ska börja sy på min lilla symaskin som jag fått av mamma. Jag har alltid varit kreativ och ritat ner mina idéer, men nu ska jag också testa att göra verkstad av dem. Får se hur det utvecklar sig. Pratade med Lisa Niederer idag också och man blir bara ännu mer inspirerad när man ser att hon också har samma tankar. Och speciellt när hon visar mig sina verk, så att säga.

Nej nu ska jag damma av symaskinen och försöka leverera något intressant till den här bloggen. Eftersom jag inte har någonting att skriva om just nu, eftersom skolan börjar först i augusti, så får jag väl GÖRA saker istället och lägga ut lite bilder, så att det händer något :)


GODNATTHEJS!

Ps. Konstigt ändå, att jag har rätt så många läsare, när jag inte ens skriver något. haha. Men det är ju positivt tycker jag! :) Keep going people. Puss.

Hetsig dag.

Exakt. Imorgon blir det en hetsig dag med casting för en reklamfilm, sen förhoppningsvis en snabblunch med min saknade vän Allis. Sen efter det ett snabbmöte med fotografen Lars "Morre" Mårelius. Sen senare på eftermiddagen ska jag också försöka hinna med att ta lite bilder med Morre. Han tyckte att vi lika gärna kunde prova lite när jag ändå åker till Stockholm. Men egentligen ska vi bara planera imorgon, inför en större fotografering där vi måste bestämma tema, kläder, smink, känsla, miljö osv.

Morre.

Puuh, blir helt slut av att allt bara snurrar runt i mitt huvud. Haha. Men tur att allt händer på samma dag så jag slipper hets-åka fram och tillbaka till Stockholm. Blir så mycket lättare sen i Augusti när jag börjar plugga där och kan åka på alla castings och jobb som jag vill :)


Idag fixade jag också gel-naglar och fransk manikyr hos Robins mamma. Perfekt inför imorgon när allt händer. Haha.


Denna bild är en inspirationsbild för en fotografering som jag förmodligen ska göra snart. :)

- Gisele Bündchen








Armani-inspiration

Javisst, Ken B och jag fick ihop några riktigt snygga bilder måste jag säga. Och väldigt snarlikt min inspirations källa: Armanis TV reklam. Det blev något kallt att stå i cirka två timmar i en dusch, men det var det värt. Haha. Här kommer några bilder från sessionen: :)



RSS 2.0