NewPhotos

Nya bilder, BY: GERT BOHLIN



Fruktbilder

By: Johan Steensland för Microstock.



Wierd

(Ja du, snacka om att byta ner sig. Haha. Nuff said).

Bra motion idag, gick en mil powerwalk ut till Irsta. Något trött i kroppen men skönt som bara den! Nu blir det att laga mat, men vad blir det för mat?
Have a good one. Seeya.

Chiquita

Vaknade nyss efter en as rolig kväll igår. Första gången på vääääldigt länge som jag faktiskt festade och tillät mig själv att dricka lite. Hade jätte kul med grabbkompisar faktiskt. Bara jag och typ tio av Robins vänner. As roligt var det. Det är så enkelt att umgås med killar. Inga problem, utan bara kul. :)
Blev en liten visit på Tabban för att sedan gå till Bmb, som jag tror att de flesta i Västerås gjorde igår. Tråkigt mycket folk blev det där inne. Fick kämpa sig fram när man skulle byta dansgolv. Haha. Men trots det så var det hur kul som helst. Träffade jätte många som jag inte sett på länge! :)

På tal om något helt annat. På tal om Chiquita. Så är den nya Chiquita smoothien jätte god! Den med kokos mango smak. Den satte fint nu sådär dagen efter. Jag är alltid så sjukt törstig när jag vaknar efter en fest natt. Man blir så uttorkad av alkoholen. Jag till och med drömmer om olika vätskor. Vatten, cola, juice, mjölk. Ja allt. Haha.

PIC FRÅN IGÅR. -dricker piña colada i ensamhet innan förfest. hahahah




Deg-Söndag: Nu.


Pusshejs.

WHAT?!

Hahahah fattar ingenting?? Igår hade jag typ 475 besökare, och idag 584 st???? Vad hände där liksom? ASBRA ju! Eller är det bara så att det blivit något fel med blogg.se så att det är någon slags bugg som fixat detta? Hahaha, whatthefuck?
Anyways, så är det ju hur bra som helst isåfall. Mycket roligt tycker jag. Det skålar vi för! Piña Colada står på menyn. SKÅÅÅÅÅÅL! och ha en underbar påskhelg allihopa!
PUSS&KRAM.





Foto

Fotade idag i Kolbäck med Gert. En riktigt trevlig människa och en duktig fotograf. Vi fick till många bra bilder. Bilder som jag verkligen behöver för att utöka mitt portfolio :) Så that's najs!
Bilder kommer inom kort efter att jag och Gert valt ut vilka vi ska redigera :)



OLD PIC.


Sewing

Nej, man kanske skulle åka hem till mamma nu i helgen och sy lite i hennes verkstad. Försöka göra klart min snygga jeansväst som jag fixat ihop. Måste dekorera på lite blommor och annat. Sen har ju tyget som jag beställde kommit. Det var inte alls som jag trodde att det skulle vara. Men det var skitsnyggt ändå.

Jag hade ju förväntat mig ett tshirt tyg, eftersom jag skulle testa att sy en tshirt till Robin, men materialet som kom var mer av ett blus tyg. Så jag får väl testa sy en fin blus till mig själv istället :) Har redan massa idéer och designer i huvudet, så det fattas bara att jag gör verkstad av idéerna. Det är ju oftast det som är jobbigast. Att verkligen ta sig i kragen och komma igång. Sen när man väl gjort det så flyter det ju bara på.
Typiskt att man skulle bli sjuk den här veckan. Ville dansa med mamma så in i bomben mycket. Sen ikväll så ska min vän Alexandra ha ett avskedsparty eftersom hon åker till Egypten och ska jobba i några månader. Men känner att jag är för trött för att gå på det. Min kropp har inte slagit ifrån sig alla basiller än. Får krya tills imorn så kanske jag orkar göra någonting i helgen överhuvud taget. Vore ju jälvigt surt om man ska ligga hemma på sin lediga helg. Menmen. Det är smällar man får ta ibland.
Fått ett ryck på TOFFIFEE? Såg reklamen igår på TV, och trots att den är dubbad (hatar dubbat!) så funkar den verkligen. Haha. Blev SJUKT sugen på toffifee, så ska fan köpa en ask idag tror jag. Och fira helgen med :)

Why is everything with you so complicated?


Sick

Orka vara sjuk! Ingen ork alls. Så j'vla tråkigt :(

All the right moves.


RSS 2.0