Fotograferinggggg!

Yes, you heard me. Fotografering is the shit. Och jag ska fotograferas idag av Ken Backius. Det ska bli as kul, då vi har kommit på ett skitbra tema. Kan säga att jag blivit inspirerad av Armani reklamen som gått på TV för inte så längesen. Om det ringer några klockor för någon där ute. Tjejen i den reklamen är så sjukt snygg och vi ska försöka återge några bilder med lång svart klänning, lite skitig sminkning och blött hår. Kan nog bli hur grymt som helst, då Ken är en jätte duktig fotograf. Han får verkligen liv i bilderna.

Han har t.ex. tagit denna som är en av mina favoriter:




Så snart ska jag bege mig iväg :)
Jag hoppas att min kära pojkvän kan vara duktig och laga mat tills jag kommer hem sen också. Det vill säga, jag vill att han ska läsa det här inlägget så att han känner sig TVUNGEN ;) hahaha. Psst. Det finns kyckling filéer i frysen Robin, så du vet. De kan du bara steka så kan vi äta sallad och keso till. Tack baby! hahaha

Bara för att jag skriver det så kommer han säkert trotsa mig och inte göra det, men man kan ju alltid försöka ;)


Ha en fortsatt bra dag, för det ska jag ha. Är så sjukt taggad inför fotograferingen. Det är alltid lika roligt att se vad man kan hitta på för coolt med en kamera och lite ljussättningar, smink, osv.

Pussssshejs.



work

jobb jobb jobb.....

its ya birthday.

Ska snart iväg för att fira Robins mamma och lillebror. De har båda två fyllt i veckan, så vi ska dit och äta lite god mat och ge dem våra presenter :)

Fotade igår med Mathias Johansson. Resultatet blev as häftigt! Vi testade en lite annorlunda idé, som Mathias hade hittat på internet. Åh, vill ha bilderna nu, så jag kan lägga upp dem här. Men jag får vara tålmodig och vänta lite. Kan i alla fall säga att fotograferingen innehöll stearin, glitter och en massa smink och färger. ;)



Här är Mathias blogg om ni vill läsa den: http://www.fotograf-johansson.se/




Ha en fortsatt bra dag, för det ska jag ha. Känner att jag är så glad, eftersom jag tog den där lååånga morgonpromenaden imorse. Visst, frös arslet av mig, men man blir så pigg och frisk av all luft och sol. Plus att jag fick mig en regäl hög med motion. Så, heja mig, Camilla och Söönd :)

PussKram.

Norge.

Norge var jätte kul! (Var där i helgen). Skrev ju ett inlägg om det innan jag åkte, men det inlägget har jag tagit bort. Det visade sig att min klantiga pojkvän inte sagt till mig att det var en överraskning för Camilla (hans kusin) som fyllde 25 år. Så Robins lillebror ringde till mig och sa att jag var tvungen att ta bort det innan hon läste det. Och tur att jag gjorde det! För hon hann inte se :) Och hon blev jätte glad och förvånad när alla människor stormade in på fredags kvällen. Haha. Mycket kul!

Paul och Camilla hade fått det jätte fint i deras nya lägenhet i Oslo. Blev inspirerad. Skulle vilja köpa egen också och inreda. Men, det får vänta tills jag pluggat :)

Är total-förkyld idag. Det svider i ögonen och huvudet snurrar. Kanske inte var så bra att gå hem igår från jobbet i -15....? 6 km i den kylan, det blev liiiiite kallt, även om jag hade massa kläder. Så nu är jag nerbäddad med sockor, filtar och te. BU.

Men jag tänkte att jag kan ju lägga upp lite bilder i alla fall ifrån helgen. Bilder som jag snor från Sofie, Camillas syster, då jag glömde min egen kamera. Som vanligt...

Klicka för större bilder.








Photografy

Skönt att kunna boka in lite nya fotograferingar snart. Känner att jag gått många visningar, men typ glömt bort att fota. Det är ju det som är roligast! :) Har en massa idéer som sprudlar i mitt huvud. Sprudlar? Ja, fråga mig inte om det är ett ord, för det var det som dök upp i mitt huvud nyss bara när jag tänkte på hur idéerna simmar runt i min hjärna. Haha


Första fotograferingen bokad! Nu på Söndag med Mathias Johansson. Kan nog bli hur bra som helst. Ska bli kul att testa lite freakade idéer. Lite unika saker förhoppningsvis.
Nu ska jag träna :) Friskis, it is! PUSH IT, PUSH IT! Haha

B.E.A-utiful

Emily DiDonato




Inspirations...

Nope.

Klarade bara av 20 minuter med det där äckliga medlet i käften. Så jag får vänta tills Robin kommer hem, så jag kan åka ut till mina föräldrar och hämta mina riktiga tandskenor som jag har kvar efter min tandställning. För de här skenorna som var med i tandblekningspaketet var as dåliga. Gjorde exakt som det stod att man skulle göra för att forma dem, men icke. Blev bara dåligt. Så nej, jag får vänta med att bleka tänderna tills jag inte mår illa igen. :P



Har tre stora papperskassar med kläder också. Skulle kanske ta mig tid att försöka sälja ut lite av dem. Kanske ska ta lite bilder och fråga om någon är intresserad. Annars får jag nog lägga upp det på tradera eller kanske på bloggshoppen här :) Eller rent av skänka kläderna till Myrorna.


Fryser gör jag också. Vart är mina tofflor?

Aja, onödigt vetande idag känner jag. Haha.
Take care. Byees.


Bleker tänderna...

Och medlet smakar skit, så jag mår as illa. Värt. Haha

Sushi

Blev en sushi-lunch med pappa idag. Det var första gången jag testade sushin här i Västerås faktiskt. Måste säga att den var riktigt bra. Senast jag åt en riktigt god sushi var nämligen då jag bodde i Australien. Men helt klart godkänt får Västerås-sushin :)

Sen på vägen hem så var jag ju bara TVUNGEN att gå in på Scorett i Sigma. De ska stänga butiken där och rear ut ALLA skor. De dyraste skorna kostade runt 600:-, men annars så låg alla andra runt 300:- och neråt. Och jag fastnade för två par skor, som jag bara had to buy. Vet att jag måste spara pengar nu när jag ska bli student i Augusti, MEN jag hade faktiskt bestämt att denna månad skulle jag köpa nya skor. Så nu har jag unnat mig det, och ska spara resten av månaden :)

PUMPS och KÄNGOR:



Har länge letat efter skor som dessa kängor, och jag fick dem för endast 200:- på Scorett. Vilket kap! Pumpsen kostade bara 200:- de med. Så två par skor för 400:-. Är väldigt nöjd. Pumpsen blir snygga till sommaren också!

Senare idag blir det jobb. Så nu ska jag bara ta det lugnt :)

Pusshejs.

RSS 2.0